Bröllopsfotograf åre

Fotografen

Mitt namn är Nadja Tengzelius och jag är en bröllopsfotograf boende i Undersåker just utanför Åre. Fotat allt från stormiga bröllop uppe på fjället till pampig vigsel i Slottskyrkan i Stockholm. Jag har alltid fotograferat och det som jag tycker är så underbart med bröllopsfotografering är att föreviga de starka känslorna på denna dag. 
Som person är jag lugn men har alltid nära till skratt och jag gillar att ta naturliga och inte så uppställda bilder.

Min fotostil är kreativ med äkta känsla. 

Några ord från tidigare bröllopsfotograferingar:

Miriam & Andreas

Vi anlitade Nadja för att fotografera vårt bröllop och vi hade inte kunnat önska oss någon bättre!

Hon har en exceptionell förmåga att fånga stämning och känsla i kombination med ett skarpt öga

för det estetiska.

Bilderna från bröllopet njuter vi av omättligt och de förevigade vår dag!

Anna & Carl

Vi gifte oss en mulen vårdag i Stockholm. För två personer som i vanliga fall inte kastar sig framför kameran var det väldigt bra att ha Nadja som fotograf. Hon hade massa idéer, var snäll och proffsig.

Vi är väldigt nöjda med våra bilder och tycker framför allt om dem från kyrkan, där Nadja verkligen har fångat all glädje och kärlek.

Biggan & Jenni

Nadja fotade oss på vårt bröllop i Åre i April. Då vädret är mycket ostabilt i Åre på vårkanten hjälpte Nadja oss att reka en bra plats för bröllopet, då det var storm på Skutan där vi tänkt. Platsen hon valde var fantastiskt bra. Vi tog bröllopsbilder på flera platser i Åre och den flexibiliteten och engagemanget för att just vårt bröllop och bilderna på oss skulle bli bra var otroligt betydelsefullt för oss. Fotona är fantastiska! Vi är supernöjda med den fina Bröllopsboken och vi får mycket kommentarer om att "Nadja tydligt har fångat kärleken mellan oss i bilderna". 

Calle & Ina

Nadja lyckades på ett fantastiskt sätt att fånga oss på bild. Hennes naturliga och avslappnade sätt, i kombination med att hon är en otroligt skicklig fotograf gjorde att slutresultatet blev precis så som vi drömt om. 

Hon är påhittig, lugn och noggrann och är precis den man behöver under sin livs stora dag.

Olov & Therése

Vi hade en mycket rolig och avslappnad fotografering med Nadja. Trots att regnet öste ner är bilderna fantastiskt vackra.

Nadja är en fotograf med öga för detaljer och fångade verkligen känslan på vår stora dag.