top of page

FOTOGRAFEN

Jag är en bröllopsfotograf boende i Undersåker just utanför Åre. Fotat allt från stormiga bröllop uppe på fjället till pampig vigsel i Slottskyrkan i Stockholm. Fotograferingsintresset har följt mig hela livet, bröllop började jag fotografera 2015. Det jag tycker är roligast att fota är just bröllop, en så känslostark och fin dag! Det är en ynnest att föreviga just de stunderna.


Som person är jag lugn men har alltid nära till skratt och jag gillar att ta naturliga och inte så uppställda bilder.

Bröllopsfotograf Åre, Photo by nadja, Fotograf

NÅGRA ORD FRÅN TIDIGARE BRUDPAR

Åre bröllop höst

CAMILLA & PER

Nadja är lugn, rolig, trygg och självklar. Fyra utmärka egenskaper när man ska få ett nervöst brudpar som är ovana att stå framför kameran att känna sig avslappnade och trygga. Vårt bröllop blev verkligen allt vi önskade och lite till. Nadja var med på vigsel, mingel och en bit in på middagen. Hon var överallt och fotade utan att man tänkte på det. Precis som en fotograf ska vara, med undantaget att Nadja gärna fått ta mer plats - hon är fantastisk! Vi fick nyss alla bilder, och de är många. Det finns inte en enda vi inte älskar. Nadja har en otrolig förmåga att fånga ögonblick och känslor som gör att vi får återuppleva vår dag om och om igen.

Vi rekommenderar Nadja alla dagar i veckan!

Vinter Åre bröllop Bröllopsfotograf

STINA & TOMAS

Nadjas engagemang, idéer och stöd under fotograferingen gjorde att vi kände oss helt trygga i att vi skulle få de foton som vi alltid drömt om. Även fast vi bara hade träffat henne en gång innan, var det en lättsam stämning och kändes inte alls stelt.
Fotograferingen var en väldigt mysig stund under vigseldagen där vi fick tid för oss själva och som vi kunde njuta av.
Och när vi sedan fick fotona kan vi inte säga annat än att de är FANTASTISKA! Kan verkligen rekommendera Nadja!

Bröllopsfoto Årebröllop Brudpar

THERÉSE & OLOV

Vi hade en mycket rolig och avslappnad fotografering med Nadja. Trots att regnet öste ner är bilderna fantastiskt vackra.

Nadja är en fotograf med öga för detaljer och fångade verkligen känslan på vår stora dag

Årebröllop Fjällbröllop Sommarbröllop Bröllopsfotograf Åre

IDA & FREDRIK

Vi hade en för en super härlig dag med Nadja! Vi är otroligt nöjda med hela helgen och speciellt med Nadjas fotosession som kändes

väldigt härlig och ärlig. Bilderna blev magiskt fina.

Bröllopsfoto Bröllopsfotograf Årebröllop Sommarbröllop Fjällbröllop Jätlandbröllop

AMANDA & RICKARD

Vi anlitade Nadja Tengzelius till våran bröllopsdag och kan varmt rekommdera henne! Förutom att vi fick en massa magiska bilder så kunde vi också njuta över varandra ögonblick då vi kändes oss alldeles trygga i hennes närvaro. I vårat fall hade vi varken träffat Nadja eller varit på vigselplatsen innan och ändå fanns det inga stela bilder där vi stirrar in i kameran och ler på kommando utan Nadja Tengzelius lyckades fånga våra ögonblick, känslor och naturligvis de vackra vyerna på ett alldeles underbart och sagolikt sätt. Kan också med handen på hjärtat säga att jag älskade varenda bild och blev alldeles tårögd över resultatet som överträffade alla våra förväntningar.

bottom of page